Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-04-29@04:09:17 GMT

ستاره سازی برانکو برای فوتبال ایران

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۰۱۰۰۰

ستاره سازی برانکو برای فوتبال ایران

در این مطلب به نسلی از مربیان فوتبال ایران می‌پردازیم که همگی از شاگردان برانکو بودند اما حالا در مربیگری اسم و رسمی برای خود دست و پا کرده اند.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

برانکو ایوانکوویچ سرمربی سابق تیم ملی و پرسپولیس در مصاحبه با ما ضمن تعریف و تمجید از یحیی گل‌محمدی مدعی شد در دوران بازی هم همواره گفته سرمربی فعلی پرسپولیس مربی خوبی می‌شود (اینجا بخوانید).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین بهانه بد ندیدیم به نسل جام جهانی ۲۰۰۶ فوتبال ایران بپردازیم که همه شاگرد برانکو بودند.

دروازه‌بان؛ میرزاپور مربی گلر‌های پیکان
دروازه‌بان فیکس تیم ملی کشورمان در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان حالا در پیکان مربی گلرهاست. ابراهیم میرزاپور پیش‌تر در گل‌گهر سیرجان هم مربی دروازه‌بان‌ها بود و می‌خواهد در این زمینه هم شاگردانی برای جام‌های جهانی آینده تربیت کند. وحید طالب‌لو و حسن رودباریان دو گلر ذخیره ایران در جام جهانی در حال حاضر در ینگه دنیا به سر می‌برند.

مدافعان؛ گل‌محمدی موفق‌ترین مربی
همان‌طور که برانکو پیش‌بینی کرده بود یحیی گل‌محمدی در میان مدافعان تیم ایران در جام جهانی ۲۰۰۶ در عرصه مربیگری از همه موفق‌تر ظاهر شد. او دو قهرمانی جام‌حذفی را همراه با ذوب‌آهن کسب کرده و حالا در آستانه اولین قهرمانی لیگ برتری خود همراه با پرسپولیس است.

رحمان رضایی که در کالچو و کشور ایتالیا سابقه بازی دارد در عرصه مربیگری خیلی موفق نشان نداد و چند سالی است در دسته اول آزادگان فعالیت می‌کند. او از بهمن ماه سال گذشته سرمربی رایکا بابل است. حسین کعبی مدافع راست فیکس تیم ملی در جام جهانی آلمان هم‌اکنون به عنوان دستیار جواد نکونام (دیگر همبازی خود در جام جهانی ۲۰۰۶) در فولاد خوزستان مشغول است و تازه کارش را در این عرصه آغاز کرده است. محمد نصرتی، اما سرمربی تیم گل ریحان البرز در دسته اول لیگ آزادگان است. سهراب بختیاری زاده دیگر مدافع ایران در جام جهانی ۲۰۰۶ هم سابقه مربیگری در تیم‌های نفت مسجدسلیمان، تیم امید ایران و استقلال خوزستان را در کارنامه دارد. امیرحسین صادقی، اما تازه فوتبال را کنار گذاشته و فعلاً مشغول بیزینس است و وارد عرصه مربیگری نشده. صادقی یک جام جهانی دیگر را در سال ۲۰۱۴ همراه با کارلوس کی‌روش تجربه کرد.

هافبک‌ها؛ فقط جواد نکونام
از میان هافبک‌های شناخته شده نسل ۲۰۰۶ فقط جواد نکونام در حال حاضر سرمربی یک تیم لیگ برتری و فولاد خوزستان است. مربی سختکوشی که سعید آذری و آن‌هایی که از نزدیک با او کار کردند پیش‌بینی می‌کنند سرمربی آینده تیم ملی است.

از آن نسل مهدی مهدوی‌کیا ترجیح داده تمرکز خودش را روی آکادمی «کیا» و پایه‌های هامبورگ بگذارد و به تمامی پیشنهادات برای سرمربیگری در فوتبال ایران پاسخ منفی داده است. علی کریمی هم پس از مربیگری در تیم‌های نفت تهران و سپیدرود رشت که به شدت با مشکل مالی مواجه بودند حالا تصمیم گرفته کمی از فوتبال فاصله بگیرد. حکایت محرم نویدکیا هم بی‌شباهت به جادوگر محبوب فوتبال ایران نیست. اسطوره سپاهان اصفهان پس از یک مقطع کوتاه مربیگری موقت در این تیم در دوران بازی دیگر قید این کار را زده و این روز‌ها هیچ خبری هم از او در دسترس نیست.
آندرانیک تیموریان هنوز هم به صورت رسمی از فوتبال خداحافظی نکرده و زمزمه‌های بازگشت احتمالی او به میادین فوتبال به گوش می‌رسد که احتمال آن البته بسیار ضعیف است. مهرزاد معدنچی هم در شیراز بیشتر مشغول تجارت است و خیلی دنبال مربیگری در فوتبال نیست. فریدون زندی، اما گفته می‌شود کلاس‌های مربیگری را در آلمان پشت سر گذاشته و قصد دارد به صورت جدی وارد این عرصه شود. نکته جالب آن تیم، مسعود شجاعی است. پدیده برانکو در جام جهانی ۲۰۰۶ هنوز هم فوتبال بازی می‌کند و کاپیتان تراکتور تبریز است. به نظر می‌رسد مسعود شجاعی به این زودی‌ها قصد خداحافظی و آویختن کفش‌های خود نداشته باشد.

خط حمله؛ باز هم علی دایی
کاپیتان تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۰۶ آلمان همان‌طور که برانکو پیش‌بینی کرده بود خیلی زود در عرصه مربیگری رشد کرد. آقای گل فوتبال جهان به سرعت سرمربی سایپا و تیم ملی شد هرچند خیلی‌ها اعتقاد داشتند نباید هدایت تیم ایران را قبول می‌کرد. دایی دوران سختی را پس از شکست تیم ملی برابر عربستان در استادیوم آزادی پشت سر گذاشت، اما خیلی زود برگشت و دو جام‌حذفی را با پرسپولیس به دست آورد. دایی که همراه سایپا قهرمان لیگ برتر شده بود می‌توانست با پرسپولیس هم قهرمان این رقابت‌ها شود، اما فقط ۵ دقیقه کم آورد. دایی به دلایلی غیرفوتبالی این روز‌ها مشغول استراحت است و گفته می‌شود از فصل آینده دوباره او را روی نیمکت یک تیم ایرانی خواهیم دید.

وحید هاشمیان دیگر مهاجم فیکس تیم ملی و لژیونر کشورمان در آلمان این روز‌ها و پس از پشت سر گذاشتن کلاس‌های مربیگری پیشرفته در دیار ژرمن‌ها هم‌اکنون مربی تیم ایران و دستیاردراگان اسکوچیچ است. غلامرضا عنایتی سرمربی و مالک باشگاه هوادار (سرخپوشان پاکدشت) است و در لیگ دسته اول فعالیت می‌کند. رسول خطیبی که دو مرتبه همراه با گسترش فولاد تبریز و ماشین‌سازی به لیگ برتر صعود کرده در حال حاضر سرمربی آلومینیوم اراک است و تلاش می‌کند این تیم را به دسته بالاتر برساند. آرش برهانی مهاجم تکنیکی و سرعتی آن زمان تیم ملی در داماش تهران، جوانان استقلال و شهرداری بندرعباس سابقه مربیگری دارد، اما هنوز نتوانسته همچون دوران بازی درعرصه مربیگری هم خودی نشان بدهد.

خبرورزشی

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: جواد نکونام علی کریمی برانکو ایوانکوویچ جواد نکونام علی دایی علی کریمی یحیی گل محمدی ایران در جام جهانی جام جهانی ۲۰۰۶ فوتبال ایران عرصه مربیگری تیم ایران تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۱۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاره سابق رئال: رفتم چون دیگر فوتبال را نمی‌خواستم

به گزارش "ورزش سه"، هازارد پس از سپری کردن چند فصل ناموفق با رئال مادرید تصمیم گرفت که قراردادش را با این باشگاه فسخ کند و بسیاری انتظار داشتند که او هم مانند بسیاری از بازیکنان حاضر در فوتبال اروپا در سال‌های پایانی زندگی حرفه‌ای خود راهی عربستان یا آمریکا شود.

با این حال، این ستاره بلژیکی تصمیم گرفت که در اقدامی غیر منتظره از دنیای فوتبال خداحافظی کند و به حضورش در این ورزش به‌صورت حرفه‌ای پایان دهد و این خبر بسیار بدی برای هواداران و علاقه‌مندان به این بازیکن بود.

هازارد حالا در گفت‌وگو با وو اسپورت ورلد در این باره اظهار داشت: «اساسا همیشه به خودم می‌گفتم که قرار است به آمریکا بروم و دو یا سه سال در آنجا بازی کنم. لیگ فوتبال آمریکا لیگ بدی نیست. به شوخی به کریستین بنتکه می‌گفتم که قرار است به او در واشنگتن ملحق شوم. در این صورت می‌توانستم با دوستم بازی کنم، چند پاس به او بدهم و او هم گل بزند.

اما مسئله فقط فوتبال نبود چون ما مجبور بودیم به‌صورت خانوادگی جابه‌جا شویم. همین موضوع باعث شد که در تصمیمم در این باره تجدید نظر کنم. صادقانه باید بگویم که دیگر نمی‌خواستم فوتبال بازی کنم. اگر واقعا به دنبال این بودم که ادامه دهم می‌توانستم به کشور دیگری بروم و حتی با خانواده نقل مکان کنم. اما دیگر چنین چیزی را نمی‌خواستم. دیگر نمی‌خواستم فقط برای اینکه پول در بیاورم به جایی بروم و دو یا سه هفته بعد از خودم بپرسم که چرا این کار را انجام دادم.»

دیگر خبرها

  • بالا بردن جام قهرمانی آسیا توسط ستاره فوتسال (فیلم)
  • علی عسکری: استقلال باید در ابعادملی، منطقه‌ای و جهانی برترین باشد
  • مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس: تصمیم ما برای حمایت از استقلال جدی است
  • علی عسکری: استقلال باید در ابعاد ملی، منطقه‌ای و جهانی جزو برترین‌ها باشد
  • فیلمی از درگیری شدید ستاره فوتبال جهان با مربی‌اش وسط مسابقه
  • ستاره‌هایی که باعث حذف پرسپولیس شدند
  • (عکس) تولد ۴۴ سالگی فریدون زندی با پسرش
  • صعود تایلند به فینال جام ملت‌ها؛ افغانستان در آستانه تاریخ‌سازی
  • آخرین فرصت عربستانی‌ها به محمد صلاح
  • ستاره سابق رئال: رفتم چون دیگر فوتبال را نمی‌خواستم